Monstertocht Fietsevenement 2018

Hoe kan jij meehelpen?

doneren

Doneren

Maak het verschil en steun vandaag wetenschappelijk onderzoek naar PLN!

€ 750.000


STREEFBEDRAG

€ 166.521


OPGEHAALD

€ 41.630


HARTSTICHTING *

doneren

Door in alle opzichten mee te doen aan deze Monstertocht help jij o.a. een behandelmethode te vinden voor de meer dan 1.100 PLN-gendragers in Nederland. Ook help jij de bekendheid van deze genetische PLN hartspierziekte te vergroten… vele leden van een familie, waarbij PLN in een ver verleden is vastgesteld, weten niet dat zij een verhoogd risico hebben op de aanleg van deze erfelijke hartziekte.

Vul je naam of vul anoniem in*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Sponsoring van*

Kort bericht

Bedrag €*


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Nadieh Ottink
Donatie: € 15,00
Succes!!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
anoniem
Donatie: € 20,00
succes met de bilpartij
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
sponsoren

Sponsoren

De juiste middelen als bedrijf aanbieden

Naast het doneren kan je als bedrijf het Monster-fietsteam met de juiste middelen ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan fietsmateriaal (kleding, schoenen, helm, uitrusting voor hun fietsen), accessoires en gereedschap voor onderweg (bidons, reservebandjes), maar ook bijvoorbeeld aan de financiële dekking van de kosten die voortvloeien uit de deelname aan de Monstertocht.

Beschikt jouw bedrijf over deze middelen en zijn jullie bereid om ons Monster-fietsteam te helpen? Dat zou een heel sportief gebaar zijn! Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

sponsoren
meefietsen
Einar Hart

Deelnemer Monstertocht 2018

Meedoen aan de Monstertocht voor onderzoek naar PLN? Er is nog plek! Neem dan contact met mij op via www.facebook.com/CardiologieUMCU

Einar Hart

UMC Utrecht

Meefietsen?

Willen en kunnen voor een goed doel

Ben jij werkzaam in de zorg en goed getraind om 543 km op één dag als uitdaging te kunnen fietsen? Dan kan je contact met ons opnemen en je rechtstreeks aanmelden bij één van de deelnemers Einar Hart van het UMC Utrecht via de betreffende Facebook pagina.

  • Deel deze pagina van de Monstertocht 2018:
meefietsen