26/04/2018 Stichting PLN

FIETSCLINIC op 10 MEI 2018

Over een aantal weken is het zover… dan stapt een groep cardiologen op de fiets om binnen 24 uur (!!) 543 km af te leggen en geld in te zamelen voor onderzoek naar de hartspierziekte PLN. Al weken zijn zij vol aan het trainen. Op 10 mei wordt een Fietsclinic georganiseerd door niemand minder dan Maarten Tjallingii!

Dit is jouw kans!

Ben jij een fanatieke wielrenner? Draai jij je hand niet om voor een rondje van 60 kilometer? Wil je je techniek nog verder optimaliseren en advies krijgen van een echte wielerprof?

Meld je dan snel hieronder aan voor de Fietsclinic van Maarten Tjallingii op donderdag 10 mei om 10 uur in Papendal. Maarten, zelf ex-profwielrenner, draagt onze Stichting PLN een warm hart toe en geeft op Hemelvaartsdag een Clinic aan o.a. de cardiologen van de Monstertocht.

Er zijn nog enkele plekken vrij, dus dit is jouw kans! Deelname kan vanaf €199 per persoon, maar de hoogste bieders krijgen een uitnodiging. Het bedrag komt volledig ten goede aan onderzoek naar PLN.

Oproep Maarten Tjallingii

“Bieden, bieden, bieden…”, aldus Maarten in bovenstaande video. Wil jij kans maken op deelname aan de Fietsclinic? Reageer dan hieronder online en breng een bod uit vanaf €199. De hoogste bieders zullen een uitnodiging ontvangen. Wees er snel bij!

Wat krijg je daarvoor?

Ontvangst met koffie of thee op Topsportlocatie Papendal, een exclusieve “Small Group” training (max. 15 deelnemers waaronder de Monster-fietsers), ruim 2 uur lang fietsen onder professionele begeleiding van Maarten Tjallingii en een gratis gadget om deze dag nooit te vergeten.

Tijdens de Clinic zullen ook filmopnames worden gemaakt voor onze promotievideo en mogelijk door de lokale televisieomroep. Mis het dus niet en meld je snel aan!

Volg de FietsClinic op 10 mei online!

Tweede kans…

Te laat bij het inschrijven en geen plek meer? De komende weken worden andere Fietsclinics georganiseerd. Dan kan je je alsnog voor andere datums opgeven. Houd daarom de website van de Monstertocht en Social Media in de gaten!

  • Deel deze pagina van de Monstertocht 2018:

Comments (3)

  1. Stichting PLN

    Beste fanatieke fietsers,

    Reageer hier online en breng een bod uit vanaf €199. Wees er snel bij… er zijn nog enkele plekken vrij!

  2. Tom Neervoort

    Ik wil graag twee maal 200 Euro bieden. Ik ben echtgenoot,vader en zwager van PLN patiënten. Ik wil de clinic samen met mijn fietsvriend Edwin Gobets doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *