Monstertocht Fietsevenement 2019

Sponsor Niels Grote Beverborg

“De afgelopen jaren heb ik in Groningen gewerkt als arts-onderzoeker op de cardiologie afdeling van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). In deze functie heb ik meerdere aangrijpende situaties van PLN-patiënten meegemaakt. In samenwerking met het Karolinska Institutet in Stockholm en farmaceutische bedrijven in Amerika en Zweden werk ik nu aan nieuwe behandeling voor PLN. Hiervoor ben ik begin 2019 met mijn vriendin naar Stockholm verhuisd. In Groningen sportte ik altijd veel, ik was actief lid van de Triathlon vereniging GVAV en ik ben in 2018 zelfs Europees Kampioen Triathlon in de leeftijdscategorie 25-30 jaar geworden. Nu zocht ik een nieuwe uitdaging en er is niets zo mooi als mijn liefde voor sport te combineren met een goed doel waar ik veel passie voor heb en een stichting die geweldig werk verricht. De stichting is uniek in zijn soort en weet op een prachtige manier patiënten en onderzoek te verbinden. Er ontstaan zo nieuwe initiatieven en projecten met als doel de ziekte te genezen. Degelijk wetenschappelijk onderzoek kost echter geld, elke donatie wordt daarom erg gewaardeerd!”

Niels Grote Beverborg

Niels Grote Beverborg zal in juni 2019 de 53e editie van de Monstertocht fietsen, een tocht van 543 kilometer van Trondheim naar Oslo. Hij doet dit om geld op te halen voor Stichting Hartspierziekte PLN.

Sponsor Niels en help hem om geld in te zamelen voor Stichting Hartspierziekte PLN.

Namens Niels en alle PLN-patiënten, dankuwel.

De Monstertocht

De “Den Store Styrkeprøven”, oftewel de “grote krachtproef”, is één van de bekendste lange afstandstochten van Scandinavië en wordt rond de midzomer-dag en -nacht georganiseerd waarbij het ‘s nachts maar 2 uur donker is.

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Project*

Bericht

Bedrag €*

Sponsor nu
Donatie: €50,00
Hoi Niels, Wat geweldig dat je ook tijdens het fietsen nog een medefietser uit Duitsland zo enthousiast hebt gemaakt over ons doel dat hij je 50 euro gaf. Bij deze is het gestort.
Sponsor nu
Donatie: €10,00
Succes Niels, de gele trui moet lukken!- Wouter en Susan
Sponsor nu
Donatie: €54,30
Voor de super zware tocht die je te wachten staat! Veel succes! – Luuk Grote Beverborg
Sponsor nu
Donatie: €543,00
Lieve Niels, we vinden het super knap dat je zo’n ongelooflijk zware tocht gaat fietsen voor het PLN onderzoek. We doneren 1 euro per kilometer. Heel veel succes. Liefs papa en mama.
Sponsor nu
Donatie: €54,50
Wij vinden het een te gekke afstand, tof en knap dat je het doet. Voor een goed doel! Veel succes.
Henk & Marianne
Sponsor nu
Donatie: €50,00
Veel succes! Nu al trots op jou 🙂 – Marjolein
Sponsor nu
Donatie: €25,00
Keep it rollin\’ Niels!!! Groetjes – Christiane en Tsjirk
Sponsor nu
Donatie: € 10,00
Veel. succes met de rit en je onderzoek! Margriet Nauta
Sponsor nu
Donatie: € 10,00
Succes! Janneke Grijpma


Door in alle opzichten mee te doen aan deze Monstertocht help jij o.a. een behandelmethode te vinden voor de meer dan 1.100 PLN-gendragers in Nederland. Ook help jij de bekendheid van deze genetische PLN hartspierziekte te vergroten. Vele leden van een familie, waarbij PLN in een ver verleden is vastgesteld, weten niet dat zij een verhoogd risico hebben op de aanleg van deze erfelijke hartziekte.

doneren

Doneren

€ 750.000


STREEFBEDRAG

€ 296494,13


TOTAAL OPGEHAALD

Maak het verschil en steun vandaag wetenschappelijk onderzoek naar PLN!

[ De Stichting PLN heeft de  status ]

Uw donatie aan stichting PLN is aftrekbaar van inkomsten- of vennootschapsbelasting

doneren
sponsoren

Sponsoren

De juiste middelen als bedrijf aanbieden

Naast het doneren kan je als bedrijf het Monster-fietsteam met de juiste middelen ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan fietsmateriaal (kleding, schoenen, helm, uitrusting voor hun fietsen), accessoires en gereedschap voor onderweg (bidons, reservebandjes), maar ook bijvoorbeeld aan de financiële dekking van de kosten die voortvloeien uit de deelname aan de Monstertocht.

Beschikt jouw bedrijf over deze middelen en zijn jullie bereid om ons Monster-fietsteam te helpen? Dat zou een heel sportief gebaar zijn! Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

sponsoren
meefietsen
  • Deel deze pagina van de Monstertocht 2019:
meefietsen