Token Distribution

Sponsor-Fietsevenement 2018

Monstertocht Noorwegen

Token Distribution
Token Architecture

Hoe kan jij anders meehelpen?

Samen met je omgeving en netwerk kan jij ook veel bereiken!

Online petitie

Wil jij, als gendrager of familielid, aan andere mensen vertellen wat PLN met jou en je familie doet… en overtuigen waarom zij moeten doneren voor onderzoek naar PLN via de Monstertocht? Stuur ons dan een zinnetje per email zodat deze hieronder wordt toegevoegd.

Flyer verspreiden

Maak ook lawaai voor de Monstertocht en zet je omgeving in! Verspreid onze flyer bij al je familie, vrienden, kennissen en collega’s, bij de vereniging waar je lid bent of door de brievenbus van je buren!… deze flyer kan je hieronder downloaden en printen!

e-Onderschrift

Heb jij misschien een groot netwerk? Dan kan je, als je een email stuurt, een banner van de Monstertocht onder je naam als onderschrift (of bijlage) meesturen: op deze manier breng jij onderzoek naar PLN onder de aandacht bij de ontvangers. Interesse? Laat het ons per email weten.

QR Whatsappen

Klik op onderstaande button en pak je mobiel: scan de QR code met de app “QR Code Reader” op je mobiel en stuur de link naar al je Whatsapp contacten!

Facebook delen

Regelmatig plaatsen wij berichten op Facebook: deel deze berichten en vraag je omgeving deze berichten te verspreiden! Hoe meer bekendheid van de Monstertocht… hoe meer geld voor PLN-onderzoek!

Je eigen sponsoractie

Bedenk een actie, (sport)activiteit of een veiling… en laat je sponsoren door de mensen te vragen dat zij hiervoor aan de Monstertocht doneren (via het donatieformulier op deze website). Laat het ons ook weten!

Token Architecture

Online petities

Doneer... en help onze PLN familie!

Gendragers, familieleden en kinderen… zijn hieronder aan het woord en vertellen:

Anton

Onderzoek naar PLN kost geld, maar er is goede hoop… doneer en help mij en mijn familie deze verschrikkelijke PLN-ziekte te overwinnen!

D.

Mijn partner heeft PLN. Mijn droom is om samen met hem oud te worden en zo lang mogelijk van/met hem te genieten. HELP!

  • Deel deze sponsorpagina van de Monstertocht 2018: