24/04/2018 Stichting PLN

VERSPREID ONZE MONSTER-FLYERS!

De Monstertocht is ontstaan door het bijzondere initiatief van een groep Nederlandse cardiologen die zich dit jaar in juni weer gaat inzetten voor onze Stichting PLN… met één doel: geld inzamelen voor onderzoek naar PLN om een behandelingsmethode te vinden en de meer dan 1.100 PLN-dragers op tijd te kunnen helpen!

Alle deelnemers aan de Monstertocht 2018

Jij hebt meer kracht dat je denkt!

Alle PLN-gendragers zoals jij, een dierbare of wij als vrijwilligers van de Stichting, hebben simpelweg geen tijd om te wachten dat iemand anders actie onderneemt om onze PLN-familie te helpen. Waarom dan niet meteen beginnen met een eerste kleine stap? Want het bekendmaken van de PLN-genmutatie en het succes van de Monstertocht (tot juni) begint bij jou! Kunnen wij ook op jou rekenen? Zet vandaag je directe omgeving in en maak het verschil.

Flyer beschikbaar: digitaal of geprinte versie?

Om aandacht te schenken aan de PLN-genmutatie en de Monstertocht in je omgeving hebben wij o.a. een flyer ontwikkeld. Deze kan jij op verschillende manieren verspreiden: zowel digitaal (per mail en op internet) of als geprinte versie rondsturen. Geef het vandaag aan je familieleden, vrienden, kennissen, collega’s, bij de vereniging waar je lid bent en door de brievenbus van je buren… maak lawaai voor de Monstertocht en zet vandaag je omgeving in!

Help de PLN-familie!

Download de Monstertocht flyer (digitaal)

Digitale versie downloaden

Wil jij deze flyer als bijlage per email meesturen? Dan kan je het PDF-formaat hiernaast downloaden en opslaan. Let op: dit PDF-bestand is vooral bedoeld voor digitale verspreiding. Als je deze probeert uit te printen, kan het zijn dat de kwaliteit niet optimaal is.

Vraag geprinte exemplaren aan!

Wil jij ook een paar mooie flyers verspreiden? Dan kan je een aantal exemplaren opvragen die speciaal met een glanzend licht karton zijn gemaakt. Reserveer ze nu alvast online via onderstaand formulier en ontvang ze snel gratis!

 

 

 


  • Deel deze pagina van de Monstertocht 2018: