Monstertocht Fietsevenement 2019

Sponsor Wouter te Rijdt

“De Monstertocht zal een extreme lichamelijke en mentale inspanning vergen, iets waar PLN mutatie dragers regelmatig mee geconfronteerd worden. Ik wil ook mijn sportieve steentje bijdragen, deze tocht samen volbrengen, om PLN hartspierziekte de wereld uit te helpen. Helpt u ons mee om dit mogelijk te maken?”

Wouter te Rijdt

Wouter te Rijdt zal in juni 2019 de 53e editie van de Monstertocht fietsen, een tocht van 543 kilometer van Trondheim naar Oslo. Hij doet dit om geld op te halen voor Stichting Hartspierziekte PLN.

Sponsor Wouter en help hem om geld in te zamelen voor Stichting Hartspierziekte PLN.

Namens Wouter en alle PLN-patiënten, dankuwel.

De Monstertocht

De “Den Store Styrkeprøven”, oftewel de “grote krachtproef”, is één van de bekendste lange afstandstochten van Scandinavië en wordt rond de midzomer-dag en -nacht georganiseerd waarbij het ‘s nachts maar 2 uur donker is.

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Project*

Bericht

Bedrag €*

Sponsor nu
Donatie: €50,00
Succes Wouter! – Peter
Sponsor nu
Donatie: € 50,00
Zet hem op Wouter! Super dat je dit doet!-Yvonne Hoedemaekers
Sponsor nu
Donatie: € 25,00
T. de Boer
Sponsor nu
Donatie: € 10,00
Jo Jacobs
Sponsor nu
Donatie: € 25,00
Karin
Sponsor nu
Donatie: € 25,00
Yvonne
Sponsor nu
Donatie: € 25,00
Wat geweldig dat je dit voor ons doet, klasse! – Margriet 


Door in alle opzichten mee te doen aan deze Monstertocht help jij o.a. een behandelmethode te vinden voor de meer dan 1.100 PLN-gendragers in Nederland. Ook help jij de bekendheid van deze genetische PLN hartspierziekte te vergroten. Vele leden van een familie, waarbij PLN in een ver verleden is vastgesteld, weten niet dat zij een verhoogd risico hebben op de aanleg van deze erfelijke hartziekte.

doneren

Doneren

€ 750.000


STREEFBEDRAG

€ 296494,13


TOTAAL OPGEHAALD

Maak het verschil en steun vandaag wetenschappelijk onderzoek naar PLN!

[ De Stichting PLN heeft de  status ]

Uw donatie aan stichting PLN is aftrekbaar van inkomsten- of vennootschapsbelasting

doneren
sponsoren

Sponsoren

De juiste middelen als bedrijf aanbieden

Naast het doneren kan je als bedrijf het Monster-fietsteam met de juiste middelen ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan fietsmateriaal (kleding, schoenen, helm, uitrusting voor hun fietsen), accessoires en gereedschap voor onderweg (bidons, reservebandjes), maar ook bijvoorbeeld aan de financiële dekking van de kosten die voortvloeien uit de deelname aan de Monstertocht.

Beschikt jouw bedrijf over deze middelen en zijn jullie bereid om ons Monster-fietsteam te helpen? Dat zou een heel sportief gebaar zijn! Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

sponsoren
meefietsen
  • Deel deze pagina van de Monstertocht 2019:
meefietsen